Landgoed in-Zicht

Zie je het al voor je?
Een stuk land, waar een huis op staat dat we met elkaar delen. Met ruimte voor caravans, tenten, yurts en andere mogelijkheden om een plekje voor jezelf te bouwen. Met wellicht wat boerderij diertjes, een moestuin en zweethut. Zonnepanelen, eco-toilet en aquaponics. Een schuur of centrale ruimte waar we workshops organiseren. Samen wonen, werken, (be)leven, genieten, delen, zijn.

Ik werd vanochtend wakker, vers uit een droom, waar ik dit landgoed in zicht had. Ik heb hier al eerder over ge(dag)droomd maar nu was het nog helderder. In het midden van het terrein staat een yurt, die als centrale ontmoetingsruimte dient. Daar zijn dagelijks bijeenkomsten, workshops, rituelen, enzovoort. Snachts kan er gelogeerd worden.

Bij de ingang van het landgoed staat een huis. Hierin wordt door de vaste leden gewoond. Hier zijn ook de douches, washok en centrale keuken. De parkeerplaats was gek genoeg een stuk verder het terrein op, en helemaal achterin tussen de struiken was de zweethut, vlak langs de sloot.

De rest van het terrein is leeg en biedt ruimte voor toekomst plannen. Al naar gelang deze community zich ontwikkelt komende weken.


Geïnteresseerd, heb je tips, wil je meewerken/denken/doen!?

Klik hier om lid te worden (na het invullen van de 3 vragen, laat ik je binnen ;)

Ken je anderen die dit zouden willen, deel dan dit bericht AJB

Woohoo!
blog vervolgt hier


Comments