Come in Unity

(for English please scroll down)
Samenkomen in éénheid 

Vier het leven, de liefde en het licht. In februari word ik 50, een mijlpaal en een ommekeer. Dat oude leven van de eerste helft op school zitten en de tweede helft in een uitkering, laat ik achter me. De derde helft start nu. 2020 wordt voor mij een balans jaar, waarin ik die 2 helften verenig. Ik heb geleerd wat ik moest leren, en daarna ontwikkeld wat ik ingewikkeld vond.

Die derde helft gaan we bij voorbaat vieren, door in het Ubuntu Paleis een weekend lang samen te komen in free flow. Geen agenda, geen inschrijfkosten, uberhaupt geen vast bedragen die je weken van te voren moet betalen omdat je dan korting zou kunnen krijgen in een poging je te verleiden naar ons feestje te komen. Nee, in tegendeel. Wij geloven in alles open en vertrouwen er op dat jij weet wat het waard was wat je van ons kreeg.

Maar wat gaan we dan doen, Jeroen? Nou, vooral lekker zijn. Er zullen workshops zijn, die voortvloeien uit de wensen van de aanwezige mensen. Samen dragen we de belasting van het er voor elkaar zijn. Samen houden we de ruimtes schoon, ruimen niet alleen ons eigen rommel op maar ook dat wat dan de ander is blijven liggen. Er zal muziek zijn, en spel. Theater creatie in beweging. Yoga, connecten met paarden en samen koken. Informatie en uitwisseling van ervaringen met 'anders wonen'. En het samen komen van initiatieven en bestaande groepen & netwerken.

Want de magie van het in verbinding zijn, komt tot stand door samen te komen en te delen van wat er al is. We hoeven echt het wiel niet opnieuw uit te vinden, alleen het ijzer te smeden nu het heet is.

Hoe ziet dit er praktisch uit?
Donderdag is er meewerk-dag op Ecodorp Bergen. Vrijdag chillen we in het Ubuntu Paleis of bij het juiste weer, gaan we wandelen in de prachtige duinen (vlakbij!) Zaterdag en zondag zijn er workshops en allerlei andere leuke dingen te doen. En iedere avond gezamenlijk een potje luck koken en een muzikaal feestje.

Dit alles is op donatie basis. Na iedere gang zullen we langsgaan met de 'magic hat', waar jij naar vermogen en in vrijheid mag geven wat voor jou goed voelt. Je kan blijven slapen, neem zelf wel je eigen slaapgerei mee (matrasje, deken, kussen, handdoek, tanden/haar borstel) en omdat Jeroen jarig is, trakteert hij jullie met een paar prachtige sessies. Dus neem vooral geen kadootjes mee. Je heldere aanwezigheid is voldoende.

De exacte locatie van het Ubuntu Paleis vertellen we nog. Het is in de buurt van Bergen, Noord Holland. Meer weten? Bel / sms / whatsapp 0626207889

Hieronder volgt nog de uitnodiging van de Ubuntu Family:

Geliefde
mensen, vrije spirits, paradijsvogels en flierefluiters
en alle andere
levensgenieters en creatievelingen.

Come in Unity

UBUNTU FREE FLOWEEKEND 21, 22, 23 februari,

Laten we pionierend in het Ubuntu Paleis muzikale en theatrale passie verenigen.
Spelenderwijs mensen, wensen en talenten verbinden.

Een mooi moment om
werelden te creeren en van elkander te leren, een deelgemeenschap ervaren, we
verbinden onze krachten en het potentieel. Kortom we gaan samen het leven
4ren. Hoe zou het zijn om freeflowend in een deelgemeenschap te leven?

Het is bijna lente en wij gaan nu al bezig met kruisbestuiving.
Jeroen is jarig ,
samen zorgen we voor een droomconcert.
Martin verwelkomt de oertechneuten in de werkplaats.

Yvonne neemt je graag mee naar de kudde paarden.
Benjamin wenst het Ecodorpennetwerk te verbinden, met iedereen die interesse heeft
om zo samen te gaan wonen.

En met Imke gaan we spelenderwijs
en vrije expressie op ontdekkingstocht naar de zingeving van Ubuntu en al dat
wat ons allen hier en nu verbind.

Er is ook volop ruimte om zelf workshops te
initieren en eigen ideeen te lanceren. Een feestelijke weekend vol potentie en
mogelijkheden. Samen creeeren we een wereld waar we allen van dromen.
Nieuwsgierig geworden?

We geven dit maandelijks een vervolg, wil je niet meer volgen, laat ons dat via mail weten of
geef dan aan dat je in de ‘UBUNTU FREEFLOWEEKEND’ groep mede beheerder wenst te zijn.

Voor meer info neem je contact op met imke@valkore.nl
Een ieder is welkom vraag gerust vrienden mee.

Alles wat we doen gaat op basis van een vrije donatie.
Onze geliefde viervoeters dien thuis op te passen of in de auto te verblijven.
Tot gauw, lieve groet van de Ubuntu Family

Come in Unity & my 50th birthday party

Hi, i'd like to invite you to my 50th birthday party. Decided to make this a special celebration by organizing a long weekend, but feel free to come whenever you wanna come. Its all in Free Flow.

We start Thursday February the 20th at Ecodorp Bergen, to lend a helping hand on their co-work day. Then Friday we either chill in the Ubuntu Paleis or visit the beautiful dunes nearby. Saturday and Sunday we co-create workshops, do yoga or tai-chi, play, share, en-joy the come-in-unity (Bergen/Alkmaar area)

Every evening we share a potluck diner, dance, sing and celebrate music. All donation based. Rainbow style. Magic hat. Give what you can give, share what is given. Sleepover possible, bring your own stuff. Keep your own space clean, and your neighbor's cleaner ;)

More info, contact Jeroen +31626207889

Comments